A honlapról

Néhány szó a honlap gazdájáról

Barna Zoltán vagyok, 6 évig álltam kapcsolatban Jehova Tanúival, ebből 5 éven át "rendszeres hírnök" voltam. A honlap léte kizárólag saját tevékenységem eredménye, tartalma (a jelzett kivételektől eltekintve) saját szellemi termék. Semmilyen szervezet, egyház, vagy bármilyen embercsoport nem áll a háttérben, viszont sokan állnak mellettem.

Mennyire megbízható a honlap tartalma?

A fennállás óta ténybeli korrekcióra nem volt szükség. Igyekszem az "átlag Tanú" számára magyar nyelven hozzáférhető Társulati irodalmakat idézni, hogy ellenőrizhető legyen minden hivatkozás.

Legális?

Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata HTML, PDF 19. cikk:

Mindenkinek joga van a vélemény és kifejezés szabadságához. Ez a jog magában foglalja annak szabadságát, hogy véleménye miatt senkit se zaklassanak, továbbá hogy bármilyen eszközzel és hatásokra való tekintet nélkül mindenki tájékozódhasson és tájékoztathasson és eszméket megismerhessen, információkat és eszméket terjeszthessen.

Megjegyzés

A honlap és tulajdonosa állandó fejlesztés alatt állnak. A honlap tartalma nonprofit célra korlátlanul felhasználható. A Jehova Tanúi egyház és az azzal kapcsolatban álló bármilyen szervezet, illetve ezek tagjai számára hivatalos illetve nyilvános célra csak a csonkítatlan, kommentároktól mentes idézést engedélyezem, bármilyen formában is történjen ez.

Közlemény

Barna Zoli Sajnos Zolit 2009. júniusában tragikusan korán elveszítettük (ő valószínűleg azt mondaná a bajsza alatt mosolyogva: "fejlesztése befejeződött"). Bár ő már nem vehet részt benne, de reményeink szerint ennek az oldalnak a fejlesztése nem áll meg, bár pillanatnyilag még keressük azokat, akik folytatni tudják mindazt, amit ő hosszú évek szívós, kitartó és alapos munkájával összehozott, és ami sokaknak szolgált segítségül már eddig is.

Hitünk szerint Zolit viszontlátjuk majd, de addig is nagyon sokunknak fog hiányozni csöndes, szelíd humora, szeretetreméltó személyisége.

Az Apológia Kutatóközpont munkatársai


Barna Zoliról szóló megemlékezések olvashatóak még:
http://infaustus.wordpress.com/2009/06/13/in-memoriam-barna-zoli/
http://jehovatanuihelp.honlap.ws/
http://jt-help.spaces.live.com/

Technikai információk

A weboldal és a design nyílt forráskódú, ingyenes szoftverekkel, CSS technológiával készült. (Design, css: BMV)

bluefish-icon gimp-icon ubuntu-icon
Bluefish Web Development Studio GIMP - GNU Image Manipulation Program Ubuntu Linux operációs rendszer