Az Őrtorony-zarándoklat

Bevezetés

"Az Őrtorony-zarándoklat" az én személyes történetem. Elmondja, miért lettem Jehova Tanúi egyike, milyen életet éltem a hét év során, míg benne voltam és miért hagytam el a szervezetet 1984-ben.

"Az Őrtorony-zarándoklat" először 1989-ben jelent meg a Baker Book House kiadónál, már nem kapható. Remélem, hogy történetemnek ezt az online változatát hasznosnak találod, akár személyes kijöveteledhez az Őrtorony Társulatból, akár elősegítendő megértésedet és könyörületedet Jehova Tanúi felé.

Kevin Quick


Sőt annakfelette is kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus Krisztus ismeretének gazdagsága miatt: a kiért mindent kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem, És találtassam Ő benne, mint a kinek nincsen saját igazságom a törvényből, hanem van igazságom a Krisztusban való hit által, Istentől való igazságom a hit alapján.
Filippi 3:8,9 (Károli)
A fordító megjegyzései:
A könyv a megírásakori USA beli állapotokat tükrözi. Azóta több szervezeti és tantételi változás történt, de a könyv lényegét ezek nem érintik. Néhány helyen kiegészítettem a mai adatokkal, de érintetlenül hagytam az eredeti szöveget, és az akkori Társulati kifejezéseket (pl. az alámerítést ma már keresztelésnek nevezik).
A szövegben zárójelben írt számok a fejezet végén található jegyzetekre utalnak
<<< Vissza a tartalomjegyzékhez Tovább >>>